Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

-20%
diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

-20%
diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

ketac-molar
Close

Ketac Molar

gel
Close

SwissTEC SL BOND

variotime-putty
Close

Variotime Putty

otposil
Close

Optosil

-20%
diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

diapex
Close

DiaPex

crven
Close

CONTRA – ANGELS CA 1:5 Led – колењак црвен

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
ASIGA
Aidite
Nacera
pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

ХИРУРШКИ КОНЦИ