Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

nitro
Close

Ракавици NITRIL

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

виндзор
Close

Visual штитник за лице

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

DiaPrep
Close

DiaPrep

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

jacobi2
Close

Челично огледало

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

-20%
diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

ketac-molar
Close

Ketac Molar

xantopen1
Close

Xantopren L blue

iled
Close

iLed

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

t-500
Close

Medit T 500

ХИРУРШКИ КОНЦИ