Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diapex
Close

DiaPex

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

relyx
Close

Relyx U200

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

variotime-slow
Close

Variotime Flow

filtek-refil
Close

Filtek Refil

DiaPrep
Close

DiaPrep

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

blue
Close

Nacera Blue X

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

-18%
medit1
Close

Medit i500

t-300
Close

Medit T 300

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

ХИРУРШКИ КОНЦИ