Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

ketac-cem
Close

Ketac Cem

aktivator
Close

Активатор

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
true-smile
Close

Exocad – True SMILE

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

blue
Close

Nacera Blue X

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

ХИРУРШКИ КОНЦИ