Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

xantopen1
Close

Xantopren L blue

jacobi2
Close

Челично огледало

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

otposil
Close

Optosil

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k5
Close

K5 CAD/CAM систем

t-500
Close

Medit T 500

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

ХИРУРШКИ КОНЦИ