Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
latekc
Close

KING латекс ракавици

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

ketac-molar
Close

Ketac Molar

iled
Close

iLed

DiaPrep
Close

DiaPrep

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

xantopen1
Close

Xantopren L blue

variotime-putty
Close

Variotime Putty

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

ht
Close

Zirconia HT/SHT

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

ХИРУРШКИ КОНЦИ