Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

filtek-refil
Close

Filtek Refil

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

otposil
Close

Optosil

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaGUM-N
Close

DentaGUM

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

-18%
medit1
Close

Medit i500

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

zn
Close

Nacera Shine Zr

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ