Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-slow
Close

Variotime Flow

etemp
Close

E-Temp

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

b
Close

LED ЛАМБА B

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

ht
Close

Zirconia HT/SHT

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

zn
Close

Nacera Shine Zr

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ