Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

nitro
Close

Ракавици NITRIL

latekc
Close

KING латекс ракавици

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-slow
Close

Variotime Flow

ketac-cem
Close

Ketac Cem

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

etemp
Close

E-Temp

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

blue
Close

Nacera Blue X

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

ХИРУРШКИ КОНЦИ