Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

latekc
Close

KING латекс ракавици

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

b
Close

LED ЛАМБА B

variotime-putty
Close

Variotime Putty

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

filtek-refil
Close

Filtek Refil

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

-18%
medit1
Close

Medit i500

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ