Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

виндзор
Close

Visual штитник за лице

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

aktivator
Close

Активатор

otposil
Close

Optosil

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

xantopen
Close

Xantopren mucosa

variotime-slow
Close

Variotime Flow

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

ХИРУРШКИ КОНЦИ