Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

jacobi2
Close

Челично огледало

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

endo-radar
Close

ENDO RADAR

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

t-500
Close

Medit T 500

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ