Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

nitro
Close

Ракавици NITRIL

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

latekc
Close

KING латекс ракавици

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

b
Close

LED ЛАМБА B

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

otposil
Close

Optosil

diapex
Close

DiaPex

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

filtek-set
Close

Filtek Set

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

filtek-refil
Close

Filtek Refil

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
true-smile
Close

Exocad – True SMILE

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

ХИРУРШКИ КОНЦИ