Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

nitro
Close

Ракавици NITRIL

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-putty
Close

Variotime Putty

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

xantopen
Close

Xantopren mucosa

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

aktivator
Close

Активатор

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
t-500
Close

Medit T 500

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

blue
Close

Nacera Blue X

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

t-300
Close

Medit T 300

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

ХИРУРШКИ КОНЦИ