Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

виндзор
Close

Visual штитник за лице

nitro
Close

Ракавици NITRIL

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

aktivator
Close

Активатор

protemp
Close

Protemp 4

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

diaproseal
Close

DiaProseal

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

ht
Close

Zirconia HT/SHT

-18%
medit1
Close

Medit i500

t-300
Close

Medit T 300

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

ХИРУРШКИ КОНЦИ