Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

latekc
Close

KING латекс ракавици

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

relyx
Close

Relyx U200

b
Close

LED ЛАМБА B

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

aktivator
Close

Активатор

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

variotime-slow
Close

Variotime Flow

diapex
Close

DiaPex

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ