Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

nitro
Close

Ракавици NITRIL

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

latekc
Close

KING латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diapex
Close

DiaPex

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

DiaPrep
Close

DiaPrep

xantopen1
Close

Xantopren L blue

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

jacobi2
Close

Челично огледало

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k5
Close

K5 CAD/CAM систем

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

blue
Close

Nacera Blue X

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

ХИРУРШКИ КОНЦИ