Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

nitro
Close

Ракавици NITRIL

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

bela
Close

Латекс ракавици бели

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

DiaPrep
Close

DiaPrep

aktivator
Close

Активатор

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

etemp
Close

E-Temp

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

endo-radar
Close

ENDO RADAR

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

ht
Close

Zirconia HT/SHT

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

ХИРУРШКИ КОНЦИ