Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
nitril
Close

King – нитрилни ракавици

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

ketac-cem
Close

Ketac Cem

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

jacobi2
Close

Челично огледало

relyx
Close

Relyx U200

diapex
Close

DiaPex

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

ht
Close

Zirconia HT/SHT

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

ХИРУРШКИ КОНЦИ