Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

виндзор
Close

Visual штитник за лице

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

b
Close

LED ЛАМБА B

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

aktivator
Close

Активатор

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

ht
Close

Zirconia HT/SHT

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

ХИРУРШКИ КОНЦИ