Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

iled
Close

iLed

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

filtek-refil
Close

Filtek Refil

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

xantopen
Close

Xantopren mucosa

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

etemp
Close

E-Temp

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

ХИРУРШКИ КОНЦИ