Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

nitro
Close

Ракавици NITRIL

latekc
Close

KING латекс ракавици

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

DiaPrep
Close

DiaPrep

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

xantopen1
Close

Xantopren L blue

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

variotime-slow
Close

Variotime Flow

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
t-300
Close

Medit T 300

zn
Close

Nacera Shine Zr

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

t-500
Close

Medit T 500

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

blue
Close

Nacera Blue X

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

ХИРУРШКИ КОНЦИ