Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

filtek-set
Close

Filtek Set

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

DiaPrep
Close

DiaPrep

filtek-refil
Close

Filtek Refil

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaIBT-N
Close

DentaIBT

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

ХИРУРШКИ КОНЦИ