Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

etemp
Close

E-Temp

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

protemp
Close

Protemp 4

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

b
Close

LED ЛАМБА B

xantopen
Close

Xantopren mucosa

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
true-smile
Close

Exocad – True SMILE

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

ХИРУРШКИ КОНЦИ