Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

filtek-set
Close

Filtek Set

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

jacobi2
Close

Челично огледало

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

xantopen1
Close

Xantopren L blue

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

iled
Close

iLed

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

t-300
Close

Medit T 300

-18%
medit1
Close

Medit i500

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

ХИРУРШКИ КОНЦИ