Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

nitro
Close

Ракавици NITRIL

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

aktivator
Close

Активатор

relyx
Close

Relyx U200

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

t-300
Close

Medit T 300

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

ХИРУРШКИ КОНЦИ