Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
bela
Close

Латекс ракавици бели

latekc
Close

KING латекс ракавици

nitro
Close

Ракавици NITRIL

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

relyx
Close

Relyx U200

filtek-refil
Close

Filtek Refil

etemp
Close

E-Temp

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
-18%
medit1
Close

Medit i500

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

ht
Close

Zirconia HT/SHT

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

blue
Close

Nacera Blue X

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

ХИРУРШКИ КОНЦИ