Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

latekc
Close

KING латекс ракавици

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

endo-radar
Close

ENDO RADAR

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

filtek-set
Close

Filtek Set

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

zn
Close

Nacera Shine Zr

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

t-500
Close

Medit T 500

ХИРУРШКИ КОНЦИ