Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

nitro
Close

Ракавици NITRIL

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

jacobi2
Close

Челично огледало

ketac-cem
Close

Ketac Cem

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

diaproseal
Close

DiaProseal

iled
Close

iLed

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

t-300
Close

Medit T 300

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

ХИРУРШКИ КОНЦИ