Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

nitro
Close

Ракавици NITRIL

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

relyx
Close

Relyx U200

aktivator
Close

Активатор

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

protemp
Close

Protemp 4

iled
Close

iLed

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
zn
Close

Nacera Shine Zr

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

ХИРУРШКИ КОНЦИ