Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

latekc
Close

KING латекс ракавици

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

nitro
Close

Ракавици NITRIL

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

jacobi2
Close

Челично огледало

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

b
Close

LED ЛАМБА B

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k4
Close

K4 CAD/CAM систем

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

ХИРУРШКИ КОНЦИ