Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

latekc
Close

KING латекс ракавици

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

виндзор
Close

Visual штитник за лице

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

diapex
Close

DiaPex

jacobi2
Close

Челично огледало

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

variotime-slow
Close

Variotime Flow

filtek-set
Close

Filtek Set

iled
Close

iLed

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

ХИРУРШКИ КОНЦИ