Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

bela
Close

Латекс ракавици бели

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

xantopen
Close

Xantopren mucosa

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

protemp
Close

Protemp 4

diaproseal
Close

DiaProseal

filtek-refil
Close

Filtek Refil

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

aktivator
Close

Активатор

iled
Close

iLed

filtek-set
Close

Filtek Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

ХИРУРШКИ КОНЦИ