Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

etemp
Close

E-Temp

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

ketac-molar
Close

Ketac Molar

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

ketac-cem
Close

Ketac Cem

diapex
Close

DiaPex

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

ХИРУРШКИ КОНЦИ