Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

виндзор
Close

Visual штитник за лице

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

-20%
diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

aktivator
Close

Активатор

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diaproseal
Close

DiaProseal

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

diapex
Close

DiaPex

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

filtek-refil
Close

Filtek Refil

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ