Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

ketac-molar
Close

Ketac Molar

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

endo-radar
Close

ENDO RADAR

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

diaproseal
Close

DiaProseal

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

filtek-set
Close

Filtek Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ