Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-putty
Close

Variotime Putty

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

variotime-slow
Close

Variotime Flow

filtek-set
Close

Filtek Set

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

otposil
Close

Optosil

ketac-molar
Close

Ketac Molar

protemp
Close

Protemp 4

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

t-300
Close

Medit T 300

blue
Close

Nacera Blue X

-18%
medit1
Close

Medit i500

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ