Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

nitro
Close

Ракавици NITRIL

latekc
Close

KING латекс ракавици

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

jacobi2
Close

Челично огледало

etemp
Close

E-Temp

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaproseal
Close

DiaProseal

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

ХИРУРШКИ КОНЦИ