Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

nitro
Close

Ракавици NITRIL

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

bela
Close

Латекс ракавици бели

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

aktivator
Close

Активатор

relyx
Close

Relyx U200

-20%
diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

ketac-molar
Close

Ketac Molar

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

-20%
diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

jacobi2
Close

Челично огледало

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

zn
Close

Nacera Shine Zr

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

-18%
medit1
Close

Medit i500

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

ХИРУРШКИ КОНЦИ