Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

DiaPrep
Close

DiaPrep

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

ketac-cem
Close

Ketac Cem

endo-radar
Close

ENDO RADAR

aktivator
Close

Активатор

filtek-refil
Close

Filtek Refil

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

t-500
Close

Medit T 500

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

ХИРУРШКИ КОНЦИ