Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

bela
Close

Латекс ракавици бели

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

aktivator
Close

Активатор

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

protemp
Close

Protemp 4

diaproseal
Close

DiaProseal

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

jacobi2
Close

Челично огледало

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

ht
Close

Zirconia HT/SHT

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

ХИРУРШКИ КОНЦИ