Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

bela
Close

Латекс ракавици бели

nitro
Close

Ракавици NITRIL

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

ketac-cem
Close

Ketac Cem

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

protemp
Close

Protemp 4

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

aktivator
Close

Активатор

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
true-smile
Close

Exocad – True SMILE

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

ХИРУРШКИ КОНЦИ