Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

ketac-cem
Close

Ketac Cem

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

b
Close

LED ЛАМБА B

jacobi2
Close

Челично огледало

xantopen1
Close

Xantopren L blue

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

ХИРУРШКИ КОНЦИ