Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

виндзор
Close

Visual штитник за лице

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

30.z0010-336-prezervativi
Close

Омнитекс U

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

xantopen1
Close

Xantopren L blue

filtek-set
Close

Filtek Set

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

endo-radar
Close

ENDO RADAR

aktivator
Close

Активатор

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

ketac-cem
Close

Ketac Cem

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

ХИРУРШКИ КОНЦИ