Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

bela
Close

Латекс ракавици бели

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

хируршка-пресрилка-O
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор О

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

iled
Close

iLed

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

xantopen
Close

Xantopren mucosa

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

xantopen1
Close

Xantopren L blue

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

-18%
medit1
Close

Medit i500

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

ХИРУРШКИ КОНЦИ