Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

xantopen1
Close

Xantopren L blue

xantopen
Close

Xantopren mucosa

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diapex
Close

DiaPex

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

ХИРУРШКИ КОНЦИ