Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

latekc
Close

KING латекс ракавици

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

variotime-putty
Close

Variotime Putty

iled
Close

iLed

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

ht
Close

Zirconia HT/SHT

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

ХИРУРШКИ КОНЦИ