Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

ketac-molar
Close

Ketac Molar

jacobi2
Close

Челично огледало

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

diaproseal
Close

DiaProseal

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

ketac-cem
Close

Ketac Cem

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

ХИРУРШКИ КОНЦИ