Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

китоп-сет
Close

Kitope сет облека за имплантологија

latekc
Close

KING латекс ракавици

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

variotime-putty
Close

Variotime Putty

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

diaproseal
Close

DiaProseal

filtek-set
Close

Filtek Set

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

iled
Close

iLed

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

zn
Close

Nacera Shine Zr

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

t-300
Close

Medit T 300

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

ХИРУРШКИ КОНЦИ