Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
виндзор
Close

Visual штитник за лице

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

32.f0100
Close

Иригационо црево за физиодиспензер – универзален фитинг

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Прекривки за стоматолошки стол

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

kondomi
Close

Презерватив за фотополимеризирачка ламба

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

iled
Close

iLed

etemp
Close

E-Temp

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

protemp
Close

Protemp 4

variotime-slow
Close

Variotime Flow

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

variotime-putty
Close

Variotime Putty

jacobi2
Close

Челично огледало

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

-18%
medit1
Close

Medit i500

ht
Close

Zirconia HT/SHT

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

zn
Close

Nacera Shine Zr

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

ХИРУРШКИ КОНЦИ